ویزای مراکش


مراکش یکی از بهترین مکان‌ها برای گردشگرانی است که به دنبال دیدنی‌ها و تجربه‌های جدید هستند، زیرا دیدنی‌های مراکش در عین زیبایی دارای قدمت تاریخی نیز هستند. از طرفی، این کشور در شاخ آفریقا قرار دارد و سواحل طولانی آن به اقیانوس اطلس شمالی و دریای مدیترانه (تنگه جبل الطارق) راه ‏دارد. علاوه بر این، نزدیکی به اروپا از ویژگی‌های خاص مراکش است. در مجموع، همه این عوامل باعث شده‌اند تا مراکش به یکی از مقصدهای محبوب گردشگران در اقصی نقاط جهان تبدیل شود.

 

 

ویزای مراکش

گردشگرانی که علاقه‌مند به بازدید از دیدنی‌های مراکش هستند، باید قبل از سفر به سفارت مراکش در تهران مراجعه کرده و برای دریافت ویزای توریستی اقدام کنند. البته علاوه بر ویزای توریستی، بسته به هدف سفر انواع دیگری از ویزای مراکش نیز وجود دارند:

  • ویزای تجاری
  • ویزای کاری
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای پژوهشی

 

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای مراکش

  1. کپی بلت
  2. کپی واچر هتل
  3. 2 قطعه عکس 4×3 (رنگی، جدید، زمینه سفید)
  4. پرینت حساب بانکی 3 ماه گذشته به انگلیسی (سرپرست)
  5. گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی (با ذکر سمت، تاریخ شروع به کار، حقوق) در سربرگ محل کار

* پاسپورت مسافر باید امضاء شده باشد