ویزای آفریقای جنوبی


در جنوب قاره ی آفریقا و سواحل اقیانوس اطلس و هند، کشور جمهور آفریقای جنوبی قرار دارد. این کشور دارای ۳ پایتخت به نام های کیپ تاون، بلوم فونتین و پرتوریا است که البته خاطر نشان می کنیم که مشهورترین و پرجمعیت ترین شهر این کشور که نماد این کشور نیز محسوب می شود،  شهر ژوهانسبورگ است. در آفریقای جنوبی ۱۱ زبان رسمی برای هر منطقه ای وجود دارد که زبان انگلیسی، زبان رایج، ۹ زبان از ریشه ی بانتو، ۲ زبان از ریشه ی اروپایی و در آخر هم زبان آفرینکس است که ریشه ی هلندی دارد. این کشور با نامبیا، بوتسوانا، سوازیلند، موزامبیک و لسوتو همسایه است.

 

 

انواع ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای ملاقات با بستگان و خانواده
  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار

 

مدارک لازم برای درخواست ویزای آفریقای جنوبی

1- کپی تمام صفحات شناسنامه

2- اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار کامل از زمان سفر

3-2 قطعه عکس 4×6 (تمام رخ، رنگی، جدید، زمینه سفید)

4- گواهی اشتغال به کار ترجمه شده با ذکر حقوق و مدت زمان مرخصی

5- ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان با ذکر زمان مرخصی

6- ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 18 سال (2 نسخه)

7- ترجمه رضایت نامه محضری در صورت سفر فرزندان با یکی از والدین

8- ترجمه پروانه کسب، پروانه پزشکی، پروانه وکالت و...

9- ترجمه فیش حقوقی برای افراد بازنشسته

*10- پرینت گردش حساب 3 ماهه به انگلیسی با مهر اصلی بانک (برای خانواده ها پرینت سرپرست کافی است)

11- بلیط

12- واچر هتل

* پاسپورت مسافر باید امضاء شده باشد.

 

 

نکات

این نکات را در هنگام اقدام برای ویزای آفریقای جنوبی به خاطر داشته باشید

مدت زمان لازم برای بررسی و رسیدگی به تقاضای شما حداقل یک هفته و حداکثر در صورت تایید مدارک شما، ۳ ماه طول خواهد کشید.

اصل پاسپورت شما تا زمان تصمیم گیری سفارت در مود تقاضای شما در سفارت باقی خواهد ماند.

ویزای آفریقای جنوبی را تنها حتما از خود سفارت دریافت کنید و از هیچ کدام از رابطان ویزا استفاده نکنید.

حضور شخص متقاضی به هنگام تحویل مدارک در سفارت الزامی است.

حضور تمامی مسافرین و متقاضیان سفر به آفریقای جنوبی برای انگشت نگاری در سفارت این کشور الزامی است.

سفارت آفریقای جنوبی در روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است.