ویزای بلژیک


بلژیک یکی از قدیمی ترین کشورهای قاره اروپا و عضو پیمان شینگن است. بلژیک یکی از بنیانگذاران پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و همچنین میزبان مقر اصلی اتحادیه اروپاست. پایتخت کشور بلژیک شهر زیبای بروکسل است که یکی از شهرهای زیبای اروپاست. بلژیک دارای آب و هوای معتدل و بارانی است و حدود نیمی از مساحت این کشور از جنگل پوشیده شده است.

بلژیک یکی از کشورهای حوزه شینگن است و کلیه شهروندان خارجی غیرعضو این پیمان باید برای سفر به بلژیک نسبت به درخواست و دریافت ویزای بلژیک اقدام کنند. مراحل درخواست ویزای بلژیک مانند سایر ویزاهای شینگن شامل درخواست وقت ملاقات، جمع آوری و ترجمه مدارک، ارائه مدارک و انگشت نگاری است. تصمیم نهایی برای صدور یا عدم صدور ویزای شینگن بعهده سفارت است.

 

انواع ویزای شینگن

 

آیا با ویزای بلژیک می توان به سایر کشورهای حوزه شینگن ورود کرد؟

دارندگان ویزای بلژیک تا پایان مدت اعتبار ویزا، برای سفر به سایر کشورهای حوزه شینگن نیازی به دریافت ویزا ندارند.

انواع ویزای بلژیک

توریستی، تجاری، ترانزیت فرودگاهی، مقام‌‌های رسمی، پزشکی، تحصیلی، فرهنگی و ورزشی، دیدار با خانواده، کار و اقامت دائم

مراحل صدور ویزای بلژیک

درخواست وقت، تحویل مدارک، انگشت نگاری، عودت پاسپورت

وقت سفارت

دارد

مصاحبه و انگشت نگاری

دارد

مدارک لازم برای ویزای بلژیک

مدارک شناسایی ، مدارک مالی و بیمه مسافرتی و ارائه سند معتبر  برای برگشت

مدت زمان صدور ویزای بلژیک

4 الی 60 روز

سفارت / کنسولگری

دارد

 

 

ویزای توریستی بلژیک

ویزای توریستی بلژیک به افرادی داده می شود که با هدف گردشگری قصد سفر به بلژیک را دارند.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی بلژیک:

- گذرنامه ای که حداقل سه ماه از تاریخی که حوزه شنگن را ترک می کنید معتبر باشد؛ یا اگر چندین سفر دارید، از آخرین تاریخی که حوزه شنگن را ترک می کنید: باید طی 10 سال گذشته صادر شده باشد. توصیه می شود که گذرنامه شما حداقل یک برگه ی دو طرف سفید (پشت و رو سفید) به منظور ثبت ویزاها داشته باشد. گذرنامه باید توسط متقاضی امضا شده باشد.

- فرم تکمیل شده (به زبان آلمانی، هلندی، فرانسوی یا انگلیسی) که با ذکر تاریخ به امضای فرد متقاضی رسیده باشد. بعد از تکمیل ثبت نام آنلاین در Web-On-Visa ، یک فرم بارکد دار ظاهر می شود. این فرم را پرینت کرده و در مدارک خود نگهداری نمایید. برای درخواست های خانوادگی و یا گروهی، هر یک از افراد باید یک فرم بارکد دار مجزا داشته باشند. اگر فردی زیر سن قانونی باشد (زیر 10 سال)، فرم درخواست باید توسط والدین و یا سرپرست قانونی وی (قیم) امضا شود.

دو قطعه عکس جدید با ویژگی هایی که برای عکس شینگن تعریف شده است. (پشت سفید، با ابعاد 3.5 در 4.5)

 

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

 

اثبات هدف از اقامت و تسهیلات اقامتی:

- جزئیات برنامه سفر (به زبان آلمانی، فرانسه یا انگلیسی) که نشان دهنده برنامه سفر شما باشد.

- کپی بلیط پرواز دو طرفه رزرو شده

- تاییدیه رزرو هتل مطابق با تاریخ سفر به بلژیک

- گواهی اشتغال و توانایی مالی متقاضی

 

برای کارمندان:

- گواهی اشتغال به کار: یک گواهی امضا شده، تاریخ دار و مهر شده بر روی سربرگ شرکت محل کار همراه با اطلاعات تماس. ذکر نام متقاضی، سمت، حقوق و سال های استخدام الزامیست.

- مجوز مرخصی از طرف کارفرما.

- فیش حقوقی درآمد سه ماهه اخیر.

مدرک اشتغال و توانایی مالی

- مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه (

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 6 ماه گذشته: در گردش حساب بانکی ، واریز حقوق به حساب مشخص شود.

 

جهت مشاوره و درخواست خدمات ویزای بلژیک با ما تماس بگیرید

 

برای کارفرمایان، مشاغل آزاد، خویش فرما:

- مجوز کسب و کار معتبر/ مجوز بهره برداری

- روزنامه رسمی شرکت

- مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه (

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 6 ماه گذشته: در این در گردش حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.

-  رسید آخرین پرداخت مالیات. (مفاصاحساب مالیاتی)

 

 

برای افراد بازنشسته:

- حکم بازنشستگی صادر شده توسط مقامات ذیربط.

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 6 ماه گذشته: در ریز گردش حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.

برای همراهان، در صورت شاغل نبودن:

- همسر: شناسنامه

- فرزندان:

- مدرک اثبات نسبت خانوادگی از طریق سند تولد )شناسنامه - شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است(

- گواهی اشتغال به تحصیل (با توجه به سن فرزند(

- افراد زیر سن قانونی که به تنهایی سفر می کنند: اجازه از طرف هر دو والدین

- افراد زیر سن قانونی که با یکی از والدین سفر می کنند: اجازه از طرف ولی دیگر

مدارک لازم برای افراد زیر سن قانونی

- ترجمه شناسنامه

- اگر کودک به تنهایی و یا با یکی از والدین سفر می کند: مجوز امضا شده در دفتر اسناد رسمی توسط والدین/ولی دیگری که با وی سفر نمی کند ضروری است (برگه اصلی و کپی آن).

 

سایر مدارک

- اثبات وابستگی در ایران (مدارکی مانند سند ملکی، سپرده بانکی و ...)

- اگر خواستار ویزای کوتاه مدت هستید، بیمه مسافرتی باید برای تمام حوزه شنگن معتبر باشد.

این بیمه باید حداقل میزان 30.000 یورو را پوشش دهد) پوشش: بازپرداخت هزینه های پزشکی، مراقبت

فوریت های پزشکی، معالجه اورژانسی در بیمارستان و نقل و انتقال جنازه در صورت فوت(.

بیمه باید تمام مدت اقامت شما در حوزه شنگن را پوشش دهد. اگر درخواست ویزا با اعتبار طوالنی و چند بار ورود

دارید، کافی است که بیمه مسافرتی اولین سفر را پوشش دهد.

- اگر در گذرنامه قدیمی خود، برای 5 سال گذشته ویزای شنگن داشته اید، پیشنهاد می شود به همراه فرم درخواست خود کپی ویزاهای شنگن و صفحه اطلاعات شخصی گذرنامه قدیمی را نیز ارائه کنید.

 

جهت مشاوره و درخواست خدمات ویزای بلژیک با ما تماس بگیرید

از طریق فرم زیر میتوانید درخواست ویزا دهید