ویزای مولتی کانادا


انواع ویزاهای توریستی کانادا

ویزای یکبار ورود کانادا (single)

ویزای چندبار ورود کانادا(multiple)

ویزای سوپر ویزا کانادا(supervisa) : مخصوص افرادی که نوه یا فرزندی در کانادا دارند.

 

 

چگونه نوع ویزا مشخص میشود؟

امور سفارت کانادا مشخص میکند که چه افرادی ویزای یک بار ورود کانادا و چه افرادی ویزای مولتی را دریافت میکنند.

 

ویزای مولتی 5 ساله کانادا چیست ؟

ویزای چند بار ورود یا مولتی 5 ساله کانادا یک ویزای توریستی است که دارنده آن می تواند به تعداد دل خواه در مدت زمان 5 ساله به کانادا رفت و آمد داشته باشد

 

 




 

چرا بعضی از افراد مدت اعتبار ویزا مولتی کانادا را کم تر از 5 سال اعلام میکنند؟

اعتبار ویزای مولتی کانادا بر اساس میزان اعتبار پاسپورت شما است مثلا اگر پاسپورت شما 3 سال اعتبار داشته باشد ویزای شما حداکثر 3 سال اعتبار دارد از آنجا که پاسپورت های ایرانی 5 سال اعتبار دارد ویزای مولتی کانادا یک ماه قبل از تاریخ انقضای پاسپورت شما بی اعتبار میشود شما در بهترین حالت 4 سال و 11 ماه اعتبار ویزا دارید.

 

میزان اقامت در کانادا با ویزا مولتی چقدر است؟

شما با هر بار ورود به کانادا با ویزای مولتی حداکثر 6 ماه می توانید در این کشور اقامت داشته باشید.

 

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی کانادا:

 

  • 1- اسکن از تمام گذرنامه جدید و قدیم (صفحات اول و صفحات مهر ویزا خورده)
  • 2- ترجمه رسمی شناسنامه
  • 3- ترجمه رسمی مدارک شغلی
  • 4- مدارک بانکی و مالی بصورت لاتین (تمکن مالی، گردش سه ماهه حساب)
  • 5- ترجمه اسناد ملکی قطعی بنام متقاضی
  • 6- در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج
  • 7- عکس پرسنلی پشت سفید 3.5 در 4.5 بدون روتوش
  • 8- سندهای خارجی و داشتن ویزای شنگن در سه سال اخیر

 

از نظر اداره مهاجرت کانادا چه کسی توریست است؟

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کانادا از بیش از 35 میلیون بازدیدکننده میزبانی می کند که با ویزاهای غیراقامتی وارد این کشور می شوند.

 

نگین پرواز با سابقه چندین ساله در زمینه اقدام و پیگیری امور ویزای مولتی کانادا، آماده ارائه خدمات به متقاضیان ویزای مولتی کانادا با رقابتی ترین قیمت و کمترین زمان می باشد.​