ویزای هلند


کشور هلند که در شمال غربی اروپا قرار گرفته، یکی از زیباترین کشورهای جهان است. درباره هلند جالب است که بدانید، این کشور به کشور گل ها معروف است و حدود یک چهارم اراضی این کشور زیر سطح آبهای آزاد قرار گرفته است. زیبایی های کشور هلند و پایتخت آن آمستردام هر ساله گردشگران زیادی را به به این کشور می کشاند.

هاند یکی از کشورهای حوزه شینگن است و کلیه شهروندان خارجی غیرعضو این پیمان باید برای سفر به هلند نسبت به درخواست و دریافت ویزای هلند اقدام کنند. مراحل درخواست ویزای هلند مانند سایر ویزاهای شینگن شامل درخواست وقت ملاقات، جمع آوری و ترجمه مدارک، ارائه مدارک و انگشت نگاری است. تصمیم نهایی برای صدور یا عدم صدور ویزای شینگن بعهده سفارت است.

 

انواع ویزای شینگن

 

آیا با ویزای هلند می توان به سایر کشورهای حوزه شینگن ورود کرد؟

دارندگان ویزای هلند تا پایان مدت اعتبار ویزا، برای سفر به سایر کشورهای حوزه شینگن نیازی به دریافت ویزا ندارند.

انواع ویزای هلند

توریستی، تجاری، ترانزیت فرودگاهی، دیدار با خانواده، کار و اقامت دائم، بازگشت و عضو خانواده شهروند

مراحل صدور ویزای هلند

درخواست وقت، تحویل مدارک، انگشت نگاری، عودت پاسپورت

وقت سفارت

دارد

مصاحبه و انگشت نگاری

دارد

مدارک لازم برای ویزای هلند

مدارک شناسایی ، مدارک مالی و بیمه مسافرتی و ارائه سند معتبر  برای برگشت

مدت زمان صدور ویزای هلند

حدود 15 روز

سفارت / کنسولگری

دارد

 

 

 

ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند به افرادی داده می شود که با هدف گردشگری قصد سفر به هلند را دارند.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی هلند:

- گذرنامه ای که حداقل سه ماه از تاریخی که حوزه شنگن را ترک می کنید معتبر باشد؛ یا اگر چندین سفر دارید، از آخرین تاریخی که حوزه شنگن را ترک می کنید: باید طی 10 سال گذشته صادر شده باشد. توصیه می شود که گذرنامه شما حداقل یک برگه ی دو طرف سفید (پشت و رو سفید) به منظور ثبت ویزاها داشته باشد. گذرنامه باید توسط متقاضی امضا شده باشد.

- اصل پاسپورت امضا شده

- فرم پر و امضا شده ویزای شینگن

- دو قطعه عکس جدید با ویژگی هایی که برای عکس شینگن تعریف شده است. (پشت سفید، با ابعاد 3.5 در 4.5)

- فتوکپی صفحه مشخصات پاسپورت، کلیه ویزاهای اخذ شده و مهرهای ورود و خروجی که در پاسپورت فعلی دارید.

- فتوکپی صفحه مشخصات پاسپورت، کلیه ویزاهای اخذ شده و مهرهای ورود و خروجی که در پاسپورت های قبلی داشته اید.

- ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن

 

اثبات هدف از اقامت و تسهیلات اقامتی:

- جزئیات برنامه سفر به زبان انگلیسی که نشان دهنده برنامه سفر شما باشد.

- کپی بلیط پرواز دو طرفه رزرو شده

- تاییدیه رزرو هتل مطابق با تاریخ سفر به هلند

- گواهی اشتغال و توانایی مالی متقاضی

 

برای کارمندان:

- گواهی اشتغال به کار: یک گواهی امضا شده، تاریخ دار و مهر شده بر روی سربرگ شرکت محل کار همراه با اطلاعات تماس. ذکر نام متقاضی، سمت، حقوق و سال های استخدام الزامیست.

- مجوز مرخصی از طرف کارفرما.

- فیش حقوقی درآمد سه ماهه اخیر.

مدرک اشتغال و توانایی مالی

- مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه (

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 3 ماه گذشته

 

جهت مشاوره و درخواست خدمات ویزای هلند با ما تماس بگیرید

 

برای کارفرمایان، مشاغل آزاد، خویش فرما:

- مجوز کسب و کار معتبر/ مجوز بهره برداری

- روزنامه رسمی شرکت

- مدرک پرداخت حق بیمه اجتماعی (لیست بیمه (

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 6 ماه گذشته: در این در گردش حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.

 رسید آخرین پرداخت مالیات. (مفاصاحساب مالیاتی)

 

 

 

برای افراد بازنشسته:

- حکم بازنشستگی صادر شده توسط مقامات ذیربط.

- ریز گردش حساب بانکی متقاضی برای 6 ماه گذشته: در ریز گردش حساب بانکی، درآمدهای واریزی مشخص شود.

برای همراهان، در صورت شاغل نبودن:

- همسر: شناسنامه

- فرزندان:

- مدرک اثبات نسبت خانوادگی از طریق سند تولد )شناسنامه - شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است(

- گواهی اشتغال به تحصیل (با توجه به سن فرزند(

- افراد زیر سن قانونی که به تنهایی سفر می کنند: اجازه از طرف هر دو والدین

- افراد زیر سن قانونی که با یکی از والدین سفر می کنند: اجازه از طرف ولی دیگر

 

مدارک لازم برای افراد زیر سن قانونی

- ترجمه شناسنامه

- اگر کودک به تنهایی و یا با یکی از والدین سفر می کند: مجوز امضا شده در دفتر اسناد رسمی توسط والدین / ولی دیگری که با وی سفر نمی کند ضروری است (برگه اصلی و کپی آن).

 

سایر مدارک

- اثبات وابستگی در ایران (مدارکی مانند سند ملکی، سپرده بانکی و ...)

- اگر خواستار ویزای کوتاه مدت هستید، بیمه مسافرتی باید برای تمام حوزه شنگن معتبر باشد.

این بیمه باید حداقل میزان 30.000 یورو را پوشش دهد. (پوشش: بازپرداخت هزینه های پزشکی، مراقبت فوریت های پزشکی، معالجه اورژانسی در بیمارستان و نقل و انتقال جنازه در صورت فوت(.

بیمه باید تمام مدت اقامت شما در حوزه شنگن را پوشش دهد. اگر درخواست ویزا با اعتبار طوالنی و چند بار ورود دارید، کافی است که بیمه مسافرتی اولین سفر را پوشش دهد.

- اگر در گذرنامه قدیمی خود، برای 5 سال گذشته ویزای شنگن داشته اید، پیشنهاد می شود به همراه فرم درخواست خود کپی ویزاهای شنگن و صفحه اطلاعات شخصی گذرنامه قدیمی را نیز ارائه کنید.

 

جهت مشاوره و درخواست خدمات ویزای هلند با ما تماس بگیرید

 

 

هزینه درخواست ویزای هلند

 

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

 

نکات لازم:

- کلیه متقاضیان (اعم از خردسالان و نوزادان) باید برای درخواست ویزای هلند در مرکز درخواست ویزا حضور پیدا کنند.

- حتما از کلیه مدارکی که ارائه می دهید یک نسخه کپی هم ارائه دهید. در غیر اینصورت و در صورت نیاز به کپی مجبور خواهید شد به ازای هر صفحه مبلغ 0.5 یورو بپردازید.

- کلیه مدارک باید ترجمه رسمی شده باید و به یکی از زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی یا اسپانیایی باشند.

- برای ترجمه مدارک نیازی به مهر وزارت امور خارجه و دادگستری نیست و ممهور شدن توسط دارالترجمه کافی است.

- هیچ یک از مدارک دریافت شده به متقاضی برگشت داده نمی شود و صرفا پاسپورت به مسافر برگردانده می شود.

 

از طریق فرم زیر میتوانید درخواست ویزا دهید