ویزای پرتغال


پرتغال، کشوری کوچک است که در حاشیه‌ی غربی شبه‌جزیره‌ ایبری و پایین‌ترین بخش جنوب غربی قاره‌ی اروپا، قرار دارد. این سرزمین توسعه‌یافته و بسیار زیبا و جذاب است که به دلیل جاذبه‌های طبیعی، توجه گردشگران بسیاری را به خود جلب ساخته است. پرتغال تنها از شرق و شمال با کشور اسپانیا مرز مشترک دارد و خاک این سرزمین با یگانه همسایه‌ی خود، شبه‌جزیره‌ ایبری را تشکیل می‌دهد. پرتغال از غرب به نگین زیبای اقیانوس اطلس منتهی می‌شود. کشور پرتغال عضو پیمان شینگن است و برای اخذ اجازه ورود به این کشور باید نسبت به دریافت ویزای پرتغال اقدام کنید.

 

 

انواع ویزای پرتغال

 

ویزای توریستی پرتغال

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی پرتغال شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل 3 ماهه
  • دو قطعه عکس 4*3
  • گواهی اشتغال به کار
  • فیش حقوقی
  • در صورت لزوم دعوت‌نامه از دوستان و خانواده ساکن پرتغال
  • رسید رزرو هتل در پرتغال

 

ویزای کاری پرتغال

بهترین راه‌ دریافت ویزای کاری پرتغال اخذ دعوت‌نامه از شرکت‌های فعال در این کشور است. باید به این نکته توجه کنید که هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتری داشته باشید، شانس دریافت ویزای کاری پرتغال برای شما بیشتر است. ضمن اینکه کارفرما یا دعوت‌کننده باید مسئولیت فرد متقاضی را به عهده بگیرد.

مدارکی که برای گرفتن ویزای کاری کشور پرتغال نیاز دارید شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه
  • دو قطعه عکس 4*3، گذرنامه معتبر
  • رزومه کاری
  • سند ازدواج
  • قرارداد کاری کارفرما یا دعوت‌نامه از سوی کارفرما که برای شما ارسال‌شده و با استخدام‌شده در شرکت خود موافقت کرده است.
  • مدرک رزرو هتل در کشور پرتغال یا هر مدرک دیگری که نشان دهد شما در بدو ورود به کشور پرتغال دارای محل اقامت هستید.

 

ویزای پزشکی پرتغال

درصورتی‌که فرد برای درمان قصد سفر به کشور پرتغال را دارد، می‌تواند برای دریافت ویزای پزشکی پرتغال اقدام کند.

مدارکی که برای اخذ ویزای پزشکی پرتغال موردنیاز است، عبارت‌اند از:

  • دعوت‌نامه از سوی دوست، خانواده و… که می‌تواند محل اقامت شما در این سفر و هزینه‌های شما را تضمین کند.
  • مدارک بیماری مربوطه که از پزشک معالج خود دریافت کردید و مشخصات پزشک معالج شما در پرتغال در آن ثبت‌شده است
  • درصورتی‌که از سوی خانواده و دوستان دعوت‌نامه دریافت نکردید، باید مدارکی را که نشان دهد وضعیت مالی مناسبی برای سفر به پرتغال دارید، ارائه دهید.

 

ویزای تحصیلی پرتغال

تحصیل در کشور پرتغال در سه مقطع لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترای تخصصی امکان‌پذیر است. دوره تحصیل در مقطع کارشناسی 4 ساله است و فرد اجازه دارد در دوران تحصیل، کار کند. دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد در کشور پرتغال 2 ساله است و می‌توانید در دوره تحصیل خود 20 ساعت در هفته کارکنید. دوره تحصیل در مقطع دکترای تخصصی در پرتغال 4 الی 5 سال است و فرد می‌تواند در طول این دوره، هفته‌ای 30 ساعت کار کند.

پس از پایان تحصیل در کشور پرتغال، می‌توانید برای درخواست اقامت دائم کشور پرتغال اقدام کنید. البته دانشگاه‌های کشور پرتغال نسبت به دانشگاه‌های سایر کشورهای اروپایی از کیفیت بالایی برخوردار نیستند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی پرتغال عبارت‌اند از:

  •  گرفتن وقت قبلی برای مصاحبه و ارائه مدارک در سفارت
  • تحویل مدارکی مانند پاسپورت و شناسنامه که نشان‌دهنده هویت فرد هستند
  •  ارائه مدارک مالی و پرینت حساب بانکی، که نشان‌دهنده تمکن فرد برای ادامه تحصیل و زندگی در کشور پرتغال می‌باشند
  • ارائه نامه پذیرش از دانشگاه های کشور پرتغال
  •  هزینه دریافت ویزا

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با بخش ویزای نگین پرواز در ارتباط باشید.
021-88750745

انواع ویزای پرتغال از نظر تعداد ورود به پرتغال

در کشورهای حوزه شینگن ویزای توریستی به‌صورت تک ورود (single entry) و چند بار ورود (multiple entry) صادر می‌شود. در کشور پرتغال نیز ویزای توریستی به‌صورت چند بار ورود ارائه می‌شود. به‌این‌ترتیب شما در طی مدت‌زمان اعتبار ویزای پرتغال چند بار می‌توانید وارد خاک پرتغال شده و از آن خارج شوید و دوباره وارد پرتغال شوید. اما این نکته را در نظر بگیرید که حتما این کار را در زمان قانونی مندرج در برگه ویزای پرتغال انجام دهید.

معمولا در برگه ویزا یک تاریخ شروع، یک تاریخ پایان و یک تاریخ اعتبار درج‌شده است. شما می‌بایست در مدت‌زمان مابین تاریخ شروع و پایان وارد کشور پرتغال شده و سپس در موعد مقرر از کشور پرتغال خارج شوید یا در صورت لزوم می‌توانید ویزای خود را تمدید کنید تا با مشکلی مواجه نشوید.

از طریق فرم زیر میتوانید درخواست ویزا دهید