ویزای اندونزی


شگفت انگیز و پر رمز و راز، کمترین تعریف از کشور اندونزی همین است. کشوری که از بیش از 13000 جزیره تشکیل شده و آماده پذیرایی از ماجراجویانی است که تشنه ی هیجان و لذت هستند. بالی اندوزی با سواحل شنی و آتشفشانهای خاص خود و جاکارتای تاریخی و پر جنب و جوش هر ساله جهانگردان بی‌شماری را از سراسر دنیا میزبانی می‌کنند. آب و هوای متنوع و کم‌نظیر، حیات وحش خارق العاده در کنار هزینه پایین سفر به اندونزی، این کشور را به یکی از جذاب‌ترین کشورها، برای سفر و گشت و گذار تبدیل کرده است. اندونزی مجموعه‌ای از جزایری است که در جنوب شرقی آسیا در اقیانوس کبیر قرار دارد. اندونزی در نیمکره شرقی، در جنوب شرقی آسیا، در اقیانوس هند و دریاهای وابسته به آن واقع شده و خط استوا از آن می‌گذرد. اندونزی در جزیره گینه نو با پاپوا و همچنین در جزیره برنئو با مالزی مرز مشترک دارد. اندونزی با جمعیت بیش از ۲۶۰ میلیون نفر و   مساحت   ۱٬۹۰۴٬۵۶۹ کیلومتر مربع چهارمین کشور پرجمعیت دنیا است.

 

 

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

ویزای توریستی )گردشگری)

ویزای تجاری

ویزای خبرنگاری

ویزای مقام‌های رسمی

ویزای تحصیلی

 

مدارک لازم برای صدور ویزای اندونزی

1- کپی بلیط

2- واچر هتل

3- اصل و کپی پاسپورت

4- 2 قطعه عکس 4×3 (رنگی، جدید، زمینه سفید)

5- گواهی شغلی دارای آدرس و تلفن محل کار مسافر به زبان انگلیسی

6- نامه تمکن مالی به ازای هر نفر 10 میلیون تومان (سرپرست) همراه با مهر و امضای شعبه به زبان انگلیسی

* پاسپورت مسافر باید امضاء شده باشد.

 

 

شرایط و نکته‌ها

سفارت اندونزی در تهران برای اتباع ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند.

ویزای توریستی اندونزی یکبار ورود است و در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا، امکان استفاده مجدد و ورود دوباره به اندونزی با همان ویزا وجود ندارد و متقاضی باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کند.

دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه پس از صدور بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.

ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ در صورت درخواست ویزای توریستی مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو تا سه روز کاری است.

 

از طریق فرم زیر میتوانید درخواست ویزا دهید