ویزای بلغارستان


کشور بلغارستان یکی از قدیمی ترین کشورهای اروپایی است که در شرق قاره سبز قرار گرفته. پایتخت بلغارستان، شهر صوفیه نیز یکی از قدیمی ترین شهرهای جهان است و البته بسیار دیدنی! بلغارستان مقصدی حذاب و ارزان برای سفر است. افرادی که قصد دارند با هزینه ای ارزان تر به اروپا سفر کنند، کشورهایی مانند بلغارستان، صربستان و رومانی را انتخاب می کنند.

کلیه افراد ایرانی برای سفر به کشور بلغارستان باید برای دریافت ویزای بلغارستان اقدام کنند.

آیا بلغارستان عضو پیمان شینگن است؟

در حال حاضر ویزای بلغارستان ویزای ملی یا National است. طبق اعلام وزارت امور خارجه بلغارستان، این کشور کلیه تعهدات و الزامات لازم برای پیوستن به پیمان شینگن را انجام داده و تا پایان سال 2019 عضو پیمان شینگن خواهد شد. در صورتی که این امر به تحقق بپیوندد، ویزای بلغارستان، ویزای شینگن خواهد بود.

آیا با ویزای بلغارستان می توان به حوزه شینگن ورود کرد؟

دارندگان ویزای بلغارستان صرفا اجازه ورود به کشورهای حوزه شینگن را ندارند. این قانون برای تمام ویزاهای ملی اروپایی صدق می کند. فرد دارنده ویزای ملی هریک از کشورهای اروپایی (حتی اگر آن کشور در حوزه شینگن باشد) اجازه ورود به کشورهای دیگر حوزه شینگن را ندارد.

آیا با داشتن ویزای کشورهای دیگر می توان به بلغارستان سفر کرد؟

از ابتدای سال 2012، دارندگان ویزای شینگن می توانند بدون نیاز به دریافت ویزای بلغارستان به این کشور سفر کنند. محدودیت اقامت در بلغارستان برای دارندگان ویزای شینگن 90 روز در مدت 180 روز است.

از اواسط سال 2014، دارندگان اقامت یا ویزای کشورهای رومانی، کرواسی و قبرس نیز می توانند بدون اخذ ویزای بلغارستان به این کشور سفر کنند. محدودیت اقامت در بلغارستان برای دارندگان ویزا یا اقامت کشورهای رومانی، کرواسی و قبرس 90 روز در مدت 180 روز است.

 

انواع ویزای بلغارستان

ترانزیت، ویزای کوتاه مدت، ویزای بلند مدت

مراحل صدور ویزای بلغارستان

تحویل مدارک، انگشت نگاری، عودت پاسپورت

وقت سفارت

دارد

مصاحبه و انگشت نگاری

دارد

مدارک لازم برای ویزای بلغارستان

مدارک شناسایی ، مدارک مالی و بیمه مسافرتی و ارائه سند معتبر  برای برگشت

مدت زمان صدور ویزای بلغارستان

10 روز

سفارت / کنسولگری

دارد

 

 

1- ویزای ترانزیت بلغارستان

ویزای ترانزیت بلغارستان (نوع A) به افرادی داده می شود که برای تعویض پرواز و رسیدن به مقصد مورد نظرشان وارد یکی از فرودگاههای بلغارستان می شوند. افرادی که ویزای ترانزیت بلغارستان را دریافت می کنند، اجازه خروج از سالن ترانزت و ورود به بلغارستان را ندارند.

ویزای ترانزیت بلغارستان برای یک بار، دو بار و در موارد استثنایی سه بار ورود به سالن ترانزیت فرودگاههای بلغارستان صادر می شود و با اعتبار حداکثر یک سال صادر می شود.

 

مدارک لازم برای ویزای ترانزیت بلغارستان:

گذرنامه معتبر

کپی از صفحات ویزا و مهرهای ورود و خروج سفرهای قبلی

فرم پر شده درخواست ویزای بلغارستان

اصل و کپی ویزای کشوری که مقصد بعدی مسافر است

یک قطعه عکس پرسنلی

رزرو پرواز

2- ویزای کوتاه مدت بلغارستان

کلیه افرادی که با هر هدفی (توریستی، تجاری، دیدار خانواده و ...) قصد سفر به بلغارستان را برای حداکثر 90 روز دارند، باید برای دریافت ویزای کوتاه مدت بلغارستان اقدام کنند. ویزای کوتاه مدت به فرد اجازه می دهد برای حداکثر 90 روز در مدت 180 روز در بلغارستان اقامت داشته باشد. ویزای کوتاه مدت برای یک، دو یا چند بار ورود و با حداکثر یک سال اعتبار صادر می شود.

مدارک لازم برای ویزای کوتاه مدت بلغارستان:

اصل پاسپورت با اعتبار شش ماه

کپی از صفحات ویزا و مهرهای ورود و خروج سفرهای قبلی

فرم پر شده درخواست ویزای بلغارستان

یک قطعه عکس پرسنلی

تاییدیه رزرو بلیت پرواز و هتل

ارائه نامه تمکن بانکی. ارائه مانده حساب معادل حداقل 50 یورو برای هر روز سفر الزامی است.

اصل و کپی از بیمه نامه مسافرتی پزشکی به مدت روزهای اقامت، معتبر برای یک بار ورود یا چند بار  ورود (مربوط به درخواست ویزای مالتیپل) به کل کشورهای شنگن، پوشش حداقل 30.000 یورو و برگرداندن جسد در صورت فوت متقاضی، لازم به ذکر است که شرکت بیمه می بایست طرف قرارداد آن با شرکتی باشد که محل پرداخت غرامت را در یکی از کشورهای اروپایی قرارداده باشد نه در کشورهای اطراف خلیج فارس.

ارائه دعوتنامه (در صورتی که فرد یا سازمانی متقاضی را دعوت کرده باشند)

 

3- ویزای بلندمدت بلغارستان

ویزای بلندمدت بلغارستان به افراد تعلق می گیرد که به دلایلی از قبیل استخدام در یک شرکت بلغاری، پیوستن به خانواده و ... قصد سفر به بلغارستان را دارند.

 

 

جهت مشاوره و اخذ ویزای بلغارستان با ما تماس بگیرید

 

 

 

از طریق فرم زیر میتوانید درخواست ویزا دهید